KONZULTÁCIÓ

Az e-learning bevezetése egy szervezetbe komplex folyamat, amely rengeteg stratégiai döntést kíván. Ez a folyamat tapasztalatok nélkül jelentős időt és pénzt (rosszul megválasztott stratégia) vesz igénybe.
Válassza konzultációs szolgáltatásainkat, hogy biztosítsa a gyors és gazdaságos bevezetést, illetve a hatékony működést. Rendszere kialakítását az első lépésektől egészen a produktív üzembe állításig menedzseljük.

Helyzetfelmérés
Analizáljuk szervezetét technikai lehetőségeitől tanulási és oktatási kultúrájáig, hogy meg tudjuk határozni a „status quo”-t.

Koncepció kialakítás
Megismerkedünk céljaival, terveivel. Ezekre alapozva alakítjuk ki a leghatékonyabb stratégiát.

Tervezés
Minden szempontot figyelembe véve (a technikai szempontoktól a személyi feltételekig) megtervezzük e-learning rendszerét, annak bevezetését és üzembe állítását.

Kivitelezés
Az elkészült tervek alapján implementáljuk, és „kulcsra készen” átadjuk keretrendszerét, és ezzel egyidőben felkészítjük a működtető személyzetet.

Minőségkövetés
Folyamatosan monitorozzuk rendszere működését és az adatok alapján javaslatokkal támogatjuk Önt, hogy folyamatosan fejleszthesse szolgáltatásainak minőségét.

<< Vissza az előző oldalra