OKTATÁS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Ha úgy érzi többet szeretne megtudni az informatika világáról, a számítógép működéséről, az operációs rendszer és az irodai alkalmazások használatáról, esetleg valamilyen megmérettetés előtt áll, keressen minket bizalommal! Vállalunk egyéni és kiscsoportos, gyakorlatorientált oktatásokat, az alapoktól egészen a haladó szintig. Tanfolyamaink helyszíne flexibilis, akár az ön otthonában is vállaljuk a képzést! Oktatásaink keretén belül biztos, gyakorlati tudást szerezhet, felkészülhet vizsgákra (érettségi, OKJ, ECDL) és javíthatja helyzetét a munkaerőpiacon. Tanfolyamainkat és oktatási tevékenységünket egy ingyenes konzultáció után az Ön igényeire szabva valósítjuk meg.

Amennyiben csoportosan szeretne tanulni, de nincs kivel, válasszon állandó képzéseink közül:

  • Számítógép kezelési alaptanfolyam kezdőknek és a korral haladóknak

    Ma már életünk elengedhetetlen részét képezi a számítógép: az álláshirdetésekben szinte minden munkakörben alapfeltétel a számítógép magabiztos használata. Hivatalos ügyintézéseink nagy része is már interneten történik, és szintén interneten szervezzük a szórakozást, nyaralást. A számítógép em elhanyagolható a kapcsolattartási lehetőség távoli barátainkkal, családtagjainkkal.

    A mai fiataloknak a számítógép használat nem is jelent általában problémát, hiszen már gyerekkorban megtanulták a számítógép kezelését. Ugyanez nem mondható el azonban a 40-50 év feletti korosztályról, akik közül sokan nem ismerik a számítógép használatát és félnek a számítógéptől.

    Ha Ön szeretné megtanulni a számítógép kezelését, jelentkezzen képzésünkre!
    (Tovább olvasom...)

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon (+3620-939-2479), vagy e-mailben (trigon@trigonco.hu)!

<< Vissza az előző oldalra